Strong women empower each other & lift each other up. De impact van Natascha van der Linden op mijn “Showing up” (hét TEDWOMEN thema 2018!) in de Women Empowerment beweging kan niet overschat worden.

Zij pushte me met vriendelijke, maar kordate hand tot mijn eerste video testimonial in 2014, op het event FemPower in Leiden, georganiseerd door Sandra Leon. Een klein, maar impactvol evenement, waar ik ook Jacqueline Moleman, Muriël Versluis, Selma Duinkerken, Michèle Sparreboom, en anderen leerde kennen. Cameravrouw van dienst was Laura Elsman. Onvergetelijk… Een cameravrouw, een hele dag op gouden pumps…! En wat stelde ze me op mijn gemak!

Toen ik naderhand het filmpje kreeg, was ik aanvankelijk bang om het te openen. Maar tot mijn verbazing viel mijn in één take opgenomen testimonial best wel mee. Ik durfde het zelfs te posten op mijn LinkedIn profiel. Vandaag kijk ik er met nostalgie en dankbaarheid op terug.

Echt wel een boost voor mijn zelf- & schermvertrouwen, dat ik zeker wel kon gebruiken!

Big shout out & THANK YOU voor Natascha 🙂 !

DELEN

Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/spottingyou.be/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

Geef een reactie