Sterke vrouwen maken sterke vrouwen sterker! Laurence Verwee, book coach en founder van The Power of Books, hoorde op Hautekiet over ‘demotie’ spreken en tikte en tagde meteen haar auteur Brigitte Ballings op de social media feed van H.

Resultaat? Haar reactie werd opgepikt door Dag Allemaal en Brigitte Ballings, één van Laurence’s succesvolste auteurs en public speaker over demotie, scoorde er een heel lang en respectvol artikel in Dag Allemaal mee.

Sisterhood, Solidariteit, Generositeit & Dankbaarheid: dàt zijn de Waarden van Spotting You. En we worden er helemaal HAPPY van als ‘onze’ speakers die ook in de praktijk weten om te zetten. Geen blabla, niet elkaar naar beneden halen, maar elkaar optillen. Daar kiezen wij resoluut VOOR (en voor het omgekeerde – vrouwen die elkaar naar beneden halen – daarvoor zijn we zwaar allergisch; maar dat had u waarschijnlijk al lang door… 😉 )

Sterk Werk, Laurence & Brigitte!

Laurence of Brigitte boeken voor een spreekopdracht? Call me 0476 86 00 94!

DELEN

Warning: A non-numeric value encountered in /home/spottin3/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

Geef een reactie