Full focus op je studieboeken? Alleen, met twee of met drie? Toegegeven, studerende medemens; dat wordt even doorbijten de komende maanden. Reden te meer om het je jezelf nu zo comfortabel mogelijk te maken! Bijvoorbeeld door je af te zonderen in onze Tiny ‘Blokhut’.

Met je cursussen, je blocnotes, je markers en een grote coupe versgemaakte fruitsalade, waar wij voor kunnen zorgen, kan jij je met volle aandacht op je leerstof richten.

Ons mini-huisje is niet alleen aan de buiten- en binnenkant helemaal opgetrokken uit hout. Het voelt er ook heerlijk rustgevend.*

Even nood aan een pauze na het studeren? Maak een wandelingetje in de Tuinen van de Binnenwereld en geniet van al die natuur, dat groen, de bloemen en bomen. En van Maria, Ernestine en Adrienne … (= respectievelijk de witte kip en het wit en zwart schaap van de familie 🙂 ).

Zie je even door de bomen het bos niet meer; twijfel je aan je studiekeuze? Dan kan het Keuzekompas® misschien soelaas bieden. Catherine De Kesel, jongerencoach @ The Future Generation, en samen met Jan De Keyser de bezielster van de Binnenwereld, brengt je met een paar welgerichte vragen terug bij jezelf.

Enne… de Blokhut is behalve voor studerende jongeren ook beschikbaar voor IEDEREEN die graag in alle STILTE & RUST werkt, denkt, schrijft. Maar in mei en juni geven we graag absolute voorrang aan studenten, die gebeten zijn om te weten!

+ Punten:

* stilte
* ruimte
* tijd
* discrete betrokkenheid

Reserveren:
Per halve en hele dag; alle dagen behalve woensdag en donderdag

Veel liever nog dan een financiële vergoeding vragen, dagen we graag jouw creativiteit en onderhandelingsgeest uit. Want gratis bestaat niet en wij geloven sterk in het concept van geven en nemen, ruilen en anders met geld en waarde omgaan.

Doe ons een faire ruil en win-win deal, waartegen we geen neen kunnen en willen zeggen. Laat ons weten wat het je waard zou zijn en deze unieke Tiny House ‘Blokhut’ Ervaring is completely yours!

Waar: Adegem-Maldegem, halfweg tussen Gent en Brugge, Knokke en Cadzand

Catering en overnachting: op aanvraag kunnen wij dit voor u regelen.

Info & reserveringen: Carina de Geest, 0476 86 00 94

Studenten: Margot & Felix

* Fijn om weten ook, is dat het Tiny Huisje eigenhandig werd gebouwd door de 18-jarige Louis De Keyser en zijn neef Reinout. Louis, een selflearned young man, ontdekte het concept tiny houses op z’n 16de in de USA en introduceerde het in België. Het concept maakt nu al furore in Nederland en ook hier in Vlaanderen krijgt het meer en meer vaste voet aan de grond.

DELEN

Warning: A non-numeric value encountered in /home/spottin3/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

Geef een reactie