Sharo Brants

Sharo is Spreker, Life Coach en Consultant met een fascinerend verhaal voor iedereen met spreekangst. De weg van stotteraar naar spreekster is lang, moeilijk en inspirerend. En bovendien vol metwaardevolle levenslessen voor iedereen die op zoek is naar zijn eigen stem.

” Jaren worstelde ik met spreekangst. Perfectionisme overheerste in alles wat ik wou doen. Een brood bij de bakker bestellen lukte soms, maar door mijn stotter kwam ik meestal thuis met “het verkeerde brood”. Ik kreeg al klamme handen alleen al bij de gedachten om te moeten spreken voor publiek. Ik ging zelfs studies uit de weg uit angst om te falen. Ik deed mezelf zelfs dommer voor dan ik ben, om maar niets te moeten zeggen. Hierdoor kwam ik vaak ook afstandelijk over, wat mijn sociale leven beïnvloedde. Het is misschien onnodig om te zeggen, maar mijn spreekangst had een enorme invloed op mijn dagelijkse leven. Gedurende 16 jaar heb ik vanalles geprobeerd: gaande van allerlei soorten stottertherapie tot goedbedoelde adviezen van eender wie die dacht mijn probleem te kunnen verhelpen…

…Vandaag ben ik spreekster, trainster en personal coach. Ik geniet er zelfs van om speeches te geven voor grote groepen, met of zonder stotter. Mijn stotter is nog niet volledig verdwenen, maar deze belemmert mij in niets meer.”

Als ervaringsdeskundige helpt Sharo bij het overwinnen van allerlei sociale fobieën en bijhorende kwalen. Vandaag is het Sharo haar doel om mensen te begeleiden in het proces dat ze zelf heeft doorgemaakt, om zonder belemmeringen terug in het dagelijkse leven kunnen komen te staan.

DELEN

Geef een reactie