PRO Membership * Spotting You

(Voorlopig VOLZET! Contacteer ons als je als speaker op de wachtlijst wilt vermeld staan.

WAT WEL AL KAN: je onderneming of jezelf in the spotlights zetten in een advertorial zoals deze: https://www.spottingyou.be/hadisa-suleyman/ . Contacteer ons voor de adverteer-mogelijkheden op carina@spottingyou.be)

Bij een PRO Membership heb je een eigen ‘full screen’ persoonlijke profielpagina op het matchmaking platform SpottingYou.be, met mogelijkheid tot het invoegen van jouw video-links, social media-links en comments.

Zo kunnen event organizers je terugvinden in onze community, in een kwalitatieve context van startende lokale en professionele nationale en internationale premium value speakers.

Een PRO Membership is een investering van 374 €, exclusief btw, in je eigen zichtbaarheid en vindbaarheid als speaker voor:

* de creatie van je persoonlijke profielpagina
* een promotionele spreekopdracht in het lopende jaar op één van onze eigen speakers events of op die van partners-organizers,
* een intense marketing- & communicatie campagne BOOST van 3 maanden op social media voor jou als speaker

Wat krijg je er als PRO Member sowieso nog bij?

* 1 free ticket voor een Speech Café, met premium value netwerk mogelijkheden.

* voor nog meer specifieke marketing- & communicatie support, zie het VIP Membership

En je kan rekenen op meer dan dat. Zo behartigen we de belangen van de vrouwelijke speakers community, bijna 24/7, want ja, ook in onze dromen… ;). Je kunt rekenen op een pro-actieve algemene ‘women speakers’ promotie, zowel inbound als outbound. Dit naar event organizers toe, via de pers, op sociale media én op onze eigen events.

En we sensibiliseren bij influencers en publiek om de speakers line ups tegen eind 2020 spontaan gebalanceerd te krijgen, zowel in aantallen vrouwen op de podia, als qua mindset: dat is erkenning en waardering voor de feminiene kwaliteiten en energieën.

#5050by2020

Nààst waardering voor de masculiene kwaliteiten, wel te verstaan! Want zonder een stevige portie masculiene energie bestond dit platform niet eens… 😉

Vraag ons Actieplan aan op carina@spottingyou.be of bel me op 00 32 476 86 00 94.