Country of origin:
Belgium

Languages:
Dutch, English

Speech Fee:
***
600 – 1.500 euro

Book me for:
speeches, keynotes, life & business coaching,
public speaking mentoring

KRACHTIGE VIDEO-boodschap van Katrien bekijken? Scroll naar beneden en klik op 'De Kracht van Woorden'.


KATRIENs TALKS & COACHINGS:

  • Life Coaching
  • Business Coaching
  • Public Speaking Mentoring


KATRIENs SPREEKSTIJL:

spontaan, meeslepend, what-you-see-is-what-you-get, no-nonsense, to-the-point


KATRIEN is Changemaker, Rolmodel & Experte in:

  • Life Coaching
  • Business Coaching
  • Public Speaking Mentoring
  • The Goddess Project-curator in Sphinx Gent; 2 x uitverkocht!

Difficult roads often lead to beautiful destinations.


Katrien in gesprek met een enthousiaste fan aan de uitgang van cinema Sphinx op de Korenmarkt in Gent.

 


Stijlvolle uitsnit en tattoo! Maar waar hebben we dat logo nog gezien 😉 ?
Toeval bestaat niet!

BIG Shout Out voor Woman with IMPACT Katrien Dierickx die in de zomer van 2018 meer dan 600 vrouwen en een paar mannen (v/m/x) liet genieten van de film The Goddess Project in de cinema Sphinx Gent.

Must See, Feel Good, Empowerment, het spatte van Katrien én van de film af.

Wie er nog niet bij kon zijn, op 5 augustus wordt deze film over twee Amerikaanse vrouwen, Sara Landas en Holli Rae, die de US doorkruisen en meer dan 300 vrouwen interviewden over empowerment, nog eens geprogrammeerd in de Sphinx. KUDOS to Katrien!

Meer over Katrien Dierickx: www.katriendierickx.be

Carina de Geest
donderdag 2 augustus 2018

BIO:

Katrien Dierickx: “Leuk dat je me beter wil leren kennen!

Ik ben Katrien, een vrolijke en enthousiaste jongedame. Een spontane positivo in de omgang. Al van kleins af was ik graag onder de mensen en had ik een hekel aan studeren. Tijdens mijn studies Grafische en Digitale media heb ik mogen proeven van een Deense Erasmus in Kopenhagen. Daar heb ik de smaak te pakken gekregen om in het buitenland te gaan werken.

Mijn eerste werkervaring was in Amsterdam waar ik doelgerichter en assertiever ben geworden. Na drie jaar gewerkt te hebben in een fantastische bedrijf, ben ik terug naar mijn vertrouwde omgeving getrokken in België.

Mijn retour in België was lastig. Het werkleven is hier helemaal anders dan in Nederland. De vrolijke enthousiaste Katrien zag je enkel nog op feestjes, buiten de werkuren. En dat maakte me ongelukkig. Was dit nu het werkleven dat ik voor de rest van mijn leven zou leiden? Neen, dat wou ik écht niet!

Stap voor stap heb ik mijn leven zelf getransformeerd van feestbeest met een niet zo inspirerende job en vele allergieën tot gezonde jonge dame met een eigen coachingspraktijk en een aantal kilo’s lichter. In het proces ben ik te weten gekomen wie ik ben en wat ik wil. Nadat ik zelf naar coaches ben geweest, wat in mijn ogen de beste investering aller tijden is, heb ik me omgeschoold tot Life Coach, Transformatie Coach en nadien tot Hypnotherapeut.

In eerste instantie had ik de nood om mezelf te transformeren. Nadat ik me sterker voelde en meer zelfvertrouwen had, heb ik de stap gezet om andere mensen te transformeren naar een leven dat ze écht willen. Naar een gelukkigere versie van zichzelf.

Ik ben zo dankbaar voor de stappen die ik ondernomen heb. Dolgelukkig met mijn gezondere levensstijl. En ik ben niet alleen, ook mijn omgeving is aan het meegenieten van mijn nieuwe levensstijl.

En net dit geluk wil ik ook aan jou geven. Jij hebt jouw leven in eigen handen. Jij kan groeien tot de persoon waar jij naar verlangt. De persoon die jij écht wilt zijn! Samen bewandelen we een pad en geef ik jou de steun en het vertrouwen die je nodig hebt.

Tot wanneer je zelf de kracht hebt om jouw droom achter na te gaan.

Tot héél snel,

Liefs,
Katrien

 

 

Katriens motto is:

“If you can dream it,
you can do it.
Walt Disney”

Help us Change the World, share Katrien’s profile.

DELEN

Warning: A non-numeric value encountered in /home/spottin3/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

Geef een reactie