Goede Individuele Gesprekken


Carina de Geest:
Ik bel écht graag met mensen!
En dat voél je gewoon…!

Naast Goede TelefoonGesprekken voor Goede Doelen en organisaties, kunnen we ook een GIG, of een Goed Individueel Telefoongesprek hebben.

Rust, levenservaring, aandacht, tijd (!), een open, niet-oordelende mind, relativeringsvermogen, een grote interesse in filosofie en maatschappelijke thema’s…

Het maakt van mij, zo wordt me toch vaak verteld, een gewaardeerde gesprekspartner.

Al heel snel in het begin van mijn loopbaan, begin jaren ’90 (jaja,… 🙂 ) merkte ik dat mensen me makkelijk in vertrouwen namen; in real life, maar vooral ook aan de telefoon. Ik had een interne account-functie bij een service-bureau en ik mocht een zogenaamde zeer eerbiedwaardige, al wat oudere klant al heel snel bij zijn voornaam aanspreken. Van onze externe sales account, waarmee hij dus regelmatig live in overleg zat, accepteerde hij dat helemaal niet!

Ook niet van zijn nabije collega’s trouwens. Voor hen bleef het immer en altijd: menéér L.

Best grappig, toch?!

Het was pas toen ik in 2018 voor MO* Magazine een bel-opdracht naar hun lezeressen en lezers (v/m/x) deed, dat ik me opnieuw van mijn bel-vaardigheid bewust werd.

Ik ben MO* hiervoor zeer dankbaar – Jan, merci! -, want ondertussen heb ik van bellen en Goede TelefoonGesprekken mijn beroep gemaakt! Ik ben sinds juni 2018 geen maand meer zonder bel-opdracht geweest! Cool, toch?!

Wat een telefoontje al niet kan doen 🙂 !

Dus. Als je:

* een frisse, creatieve blik wil op een breed spectrum aan onderwerpen

* doorverwijzing zoekt naar experten (ik heb in de loop der jaren een uitgebreid netwerk van premium professionals opgebouwd)

* een Mini, Medium of Mega Mind Boost zoekt, privé of professioneel


Bel me dan op 0476 86 00 94.

Of als je liever zelf opgebeld wordt, mail dan naar carina@spottingyou.be voor meer info, of om een eerste GIG-Goed Individueel Gesprek in te plannen.

Tarief: 30 euro voor het eerste gesprek; volgende gesprekken 30 euro/half uur.

Tot Genoegen!

Carina de Geest
0476 86 00 94