Country of origin:
Belgium

Languages:
Dutch, English

Speech Fee:
***
500 – 1.500 euro

Book me for:
speeches, keynotes, teachings,
life coaching,
team coaching, business coaching,
public speaking training

Check Geertrui’s agenda en tarieven

Geertrui’s Happy Price:
500 – 1.500 euro
inclusief talk 30 – 90 minuten, workshop 3 uur, of op maat
voorbereiding en verplaatsing in België

Lezing van een half uur, ideaal is 90 min of nog beter: een workshop van een halve of hele dag. Geertrui is procesbegeleider en change manager, met groepen werken is haar professionele bezigheid. Vraag ook naar de op maat gemaakte workshops en teamdagen voor je organisatie.

SISU? Nog nooit van gehoord? Deze Finse manier om met kracht, moed en vastberadenheid te leven verovert vanuit het Hoge Noorden de wereld. In New York is het al hot en Geertrui brengt het naar jou. Wat kunnen wij leren van SISU? En hoe implementeer je dat dan in je dagelijks leven? Als ondernemer, leidinggevende, of medewerker? Maar ook als ouder, partner, of in je andere relaties?

SISU is de Finse manier om krachtig in het leven te staan, dichtbij de natuur en in verbinding met wat je drijft. Het is een soort van nationale “yes-we-can-houding” die van generatie op generatie doorgegeven wordt. Het is een mythe en het is echt. Ontdek dit wonderlijk fenomeen en laat je FINspireren, ook voor jouw Vlaams leven en werk. Diepgaand en praktisch tegelijk. Neem van deze interactieve broeiavond concrete inzichten mee uit het land dat volgens internationale statistieken niet alleen het beste onderwijssysteem heeft, maar ook het gelukkigste, minst corrupte en meest vooruitstrevende land zou zijn.

LET WEL: de spreker staat niet in voor eventuele vreemde gewoontes die je aan de workshop overhoudt…

 

Wat is SISU ? (spreek uit SIESOE) Bij aanvang dacht ik dat SISU gewoon het Finse woord voor “volharding” is. Nu weet ik dat het veel meer is dan dat. Er wordt nauwelijks over gesproken maar elke Fin krijgt het mee met de moedermelk. Het is een mythe is en het is echt. Het is een nationaal icoon. Het gaat over moed, veerkracht en standvastigheid. Over een weg vinden om het onmogelijke voor elkaar te krijgen in verbinding met wat je diep van binnen drijft. Het is een actie-mindset, een houding die aanzet om te doén en niet bij de pakken te blijven zitten ook in moeilijke tijden. Over beperkingen ombuigen tot mogelijkheden. Over niet perse de makkelijkste weg te kiezen.

Deze bevlogen spreker FINspireert met een groot gevoel voor zelfrelativering over vallen en weer opstaan onderweg naar Jouw Noorden, elk van ons, in kleine stapjes, op het werk en thuis. Diepgaand en tegelijk concreet en praktisch.

 

 

Geertrui kent het land en haar inwoners als haar binnenzak. Het land dat 100 jaar geleden nog tot de armste van Europa hoorde en vandaag het gelukkigste ter wereld zou zijn met het beste onderwijssysteem volgens internationale statistieken. Geertrui plaatst er op Finse bescheiden manier de nodige vragen bij –neen, het is niet het zoveelste “wondermiddel”-  en geeft je vooral persoonlijke nieuwe inzichten en veel goesting om morgen in je eigen leven met SISU te experimenteren.

 

Geertrui runt “Kanssa”, De oplaadplaats in Gent voor warm, ferm, bevlogen volk waar ze FINspiratie komen opdoen voor hun (zelf)leiderschap en af en toe een liefdevolle schop onder hun kont komen halen Lig niet meer ’s nachts wakker. Leef gezond, blij, licht én diep tegelijk. Waarschuwing! De spreker staat niet in voor eventuele vreemde fenomenen nadien: het is niet uitgesloten dat je nadien besluit om elke dag een koude douche te nemen bijvoorbeeld.


Geertrui’s TALKS, TRAININGS & COACHINGS:

  • SISU


Geertrui’s SPREEKSTIJL:

Bevlogen, enthousiasmerend, zelfrelativerend, uit het hart, interactief. Diep, intens en toch licht en concreet


Geertrui is Changemaker, Rolmodel & Experte in:

  • Geertrui is een mensen-mens, een sociaal geëngageerde teamspeler die snel aanvoelt wat een groep nodig heeft en waar (politieke) krachtvelden zitten. Verbinden is haar tweede natuur. Ze houdt zelf van verandering en floreert als ze mensen en organisaties boven zichzelf kan doen uitstijgen. Ze denkt in mogelijkheden, beperkingen zijn creatieve uitdagingen voor haar.
  • Ze kan als beelddenker complexe situaties in kaart brengen. Heeft geleerd haar ongeduld te bedwingen en hier stap voor stap mee aan de slag te gaan met haar klanten en medewerkers. Haar soms visionaire, creatieve, buiten de lijnen geest zet mensen en organisaties in beweging.
  • Geertrui is betrokken bij haar klanten en projecten maar zal nooit het eigenaarschap overnemen. Ze slaagt erin draagvlak te creëren. Klanten komen terug bij haar voor haar enthousiasme, haar resultaatgerichte en toch sensitieve aanpak.
  • Geertrui floreert daar waar kracht en kwetsbaarheid elkaar raken. Daar waar sensitief en resultaatgericht samenkomen. Waar zakelijk en menselijk één zijn.

Niet kunnen, bestaat niet.

Geertrui’s motto’s zijn:

“Wie voor zichzelf zorgt,
zorgt voor een goede vriend.”

“Ik ben niet wat mij is overkomen.
Ik ben wat ik besloot te worden.” 

Carl Gustav Jung

“Ik heb het nog nooit gedaan.
Dus ik denk wel dat ik het kan”.
Pippi Langkous

Help us Developping our Network and Business ànd Change the World.
Thank you for sharing this page and Geertrui’s profile!

 

DELEN

Warning: A non-numeric value encountered in /home/spottin3/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

Geef een reactie