Event Locaties

Straffe Women Speakers Events organiseren doe je samen met Straffe Event Partners en Locaties. En we moeten het toegeven: we zijn in onze selectie niet van de gemakkelijksten 🙂

Welkom bij onze S&TC Event Partners
voor al uw bedachtzame & waarde(n)volle
events, workshops & lezingen
van 2 tot 100 genodigden!

 

 

Niet alleen op onze speakers zijn we erg ‘picky’. Spotting You is geen speakers database, maar een zorgvuldig ‘handpicked’ geselecteerde portfolio van speakers, storytellers en expertes die we op onze eigen filosofie- en andere off en online event reizen hebben horen spreken.Allen onderschrijven ze de Spotting You waarden, zoals we die in ons Charter-for-New-Balanced-Speakers hebben geformuleerd: Sisterhood, Solidariteit, Generositeit en Dankbaarheid (lees: geen habitat voor Drama Queens & Diva’s 😉 ). En wiens verhalen en deskundigheid we zo straf vinden, dat we ze maar al te graag met jou en de hele wereld willen delen. In dito straffe locaties, dus, met een warme, voedende energie, waardoor je je al meteen bij het binnenkomen positief opgeladen voelt.

We zijn onze Event Partners dan ook ontzettend dankbaar dat ons publiek en onze speakers terecht kunnen in hun architecturale pareltjes. Van City Chique, Beautiful Beach tot Cosy Country. Van trendy, weelderig en luxueus tot strak minimalistisch. Optimale omgevingen om zowel gasten als speakers maximaal te laten genieten van onze sprankelende events en speakers line ups. Ontdek ze nu meteen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Brabant:

Meer info? Bel 0476 86 00 94 of carina@spottingyou.be

*********

GENT: Illie Mangaro,  The Hide

MALDEGEM: De Binnenwereld (opening mei 2018)

BREDENE: The Twins Club Members Lounge

LEUVEN: So – the best of both worlds