Country: Belgium
Languages: Dutch, English
Speech Fee: 600- 1.500 euro
Book me for: speeches & talks

Change maker & role model in:

Durf te veranderen.

Elke’s speech coach: Sylvie Verleye

“Stand-Up Comedy. 
Hilarisch, sierlijk bewegend, ultra-feminien. Een Absolute Feel Good Talk.”

Elke spreekt bijzonder inspirerend over de volgende topics:

  • Durf
  • Veranderen

Dare. Try. Change. Repeat.

Elke Haecks spreekstijl: 

STAND-UP COMEDY 
Hilarisch, sierlijk bewegend, ultra-feminien. Een ABSOLUTE FEEL GOOD TALK, die weken later nog een brede glimlach op je gezicht zal toveren. Mis haar niet! Trànen en buikpijn van het lachen gegarandeerd. Elke Is Een Revelatie! Punt.

Als een echte ‘donna è movile / de vrouw is wispelturig’ veegt Elke de (keuken-)vloer aan met maatschappelijke vooroordelen en uitgestippelde paden. Amoureus, carrière-gewijs, relationeel: Elke’s devies luidt steeds weer: Dare. Try. Change. Repeat. 

En ook: SMIJT U! SMIJT U GEWOON! (noot van de redactie: euh… niet zo gewoon eigenlijk, maar dàt had u vast zelf ook al door… 🙂 )

Dare.
Try.
Change.
Repeat

 

In haar eigen luchtige stijl heeft Elke het over keuzes maken, durven veranderen, maatschappelijke oordelen en levensvragen, waar ieder van ons vroeg of laat wel eens mee geconfronteerd wordt. Maar wat is nu de juiste keuze en wie heeft gelijk? Daarop geeft Elke haar eigenzinnige kijk…

 

Wat je moet weten over Elke Haeck:

Elke studeerde als tiener Dans & Theater in Antwerpen en werd later Bachelor in de Lichamelijke Opvoeding.

Haar eerste zaak richtte ze op, toen ze nog studeerde. In haar Dans- & Conditiecenter liet ze haar klanten springen en alle hoeken van de zaal zien. Sindsdien bleef ze instinctief ondernemen, leren en alles anders doen dan An Modaal.

Na jaren empirisch onderzoek naar de ideale partner settelde ze zich eerder laat. Ze heeft 2 kado-kindjes en is zelf bewust kinderloos.

Aan maatschappelijke opinies dus geen gebrek. Ze ontdekte dat sociale kritiek en het ontbreken aan durf bij veel mensen een deal-breker zijn, zodat ze niet gaan voor wat het ook moge zijn wat ze willen bereiken.

Door anekdotes en ervaringen uit haar eigen leven motiveert Elke en zet ze mensen aan tot springen, zij het op een andere manier dan vroeger.

Elke Haeck

Speaker, storyteller, entertainer, durver

Help us Change the World, share Elke’s profile.

DELEN

Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/spottingyou.be/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

Geef een reactie