Country of origin:
Belgium

Languages:
Dutch

Speech Fee:
***

Book me for:
speeches, keynotes, trainings, consultancy, workshops,
(career) coaching


 

 

 


DORIEN’s TALKS & BEGELEIDINGEN:

 • Burn-out, da’s geen mentale aandoening.
 • Arbeidsvreugde verhogen zodat we langer, gezonder en liever werken
 • Hoe ver moet een bedrijf gaan om zijn medewerkers gelukkig te houden / maken? Waar stopt het?
 • Stress, burn-out en bore-out voorkomen en genezen
 • Meer misverstanden dan slechte bedoelingen – beter leren communiceren, samenwerken & leidinggeven
 • Teamveerkracht verhogen
 • Zet je mensen in op hun Talenten en merk het verschil
 • Solliciteren kan je leren
 • … op aanvraag thema’s uit de arbeidspsychologie, (loopbaan) coaching 


DORIEN’s SPREEKSTIJL:

energiek en grappig waar nodig; ernstig en aandachtig waar gewenst; benoemend, confronterend, zorgzaam, tijd gevend


Dorien is Changemaker, Rolmodel & Experte in:

 • Voor particulieren: loopbaancoaching, stress en burn-out, energie, veerkracht, veranderingen, ontslag, HSP, arbeidsvreugde, inzicht in kwaliteiten en valkuilen, groeimogelijkheden, communiceren, zelfvertrouwen, work-life balance (voor zover dat bestaat)
 • Voor bedrijven: stratehie, soft HR beleid, welzijn op het werk, beter leidinggeven, conflicten, motivatie hoog houden, arbeidsvreugde, teamveerkracht verhogen en je medewerkers inzetten op hun talenten
 • Voor beleid: strategie, arbeidsmarkt, werkgevers, langer gezonder aan het werk, arbeidspsychologie
 • Durven

Geef me een job
die bij me past en
ik hoef nooit meer te werken.

  foto: Ellen Goegebuer

Als coachend arbeidspsychologe (Master en erkend door de psychologencommissie), trainer en consultant met heel wat ervaring in het bedrijfsleven kan je bij mij terecht voor talks, ingrepen, interactieve workshops of trainingen, consultancy, coaching, advies en begeleiding.

Ik mix psychologie (waarom doe je wat je doet?) met actieve coaching (wat doen we nu met dat inzicht?), op maat van de cliënt. Ik durf te benoemen waar het op staat en confronteren, maar ook tijd geven. Ik heb een passie voor welzijn op het werk, grààg werken, keuzes en drijfveren van mensen. Met beleid, bedrijven en groepen werk ik rond burn-out, welzijn op het werk, HR en opleidingsbeleid, etc. Ik heb een passie voor welzijn op het werk, grààg werken, keuzes en drijfveren van mensen.

Mijn missie? Ik zorg voor groei en verandering in mens én maatschappij, zodat werk een bron van geluk is, wordt of blijft.

Een getuigenis: ‘de combinatie van psychologie en coaching is goud waard.’ Of ‘nu kies ik meer vanuit mezelf’.

Mijn opleiding en ervaring? Kijk gerust even op mijn LinkedIn-profiel!

Ik ben licentiate psychologie (erkend door de psychologencommissie), met specialisatie arbeid en organisatie. Ik ben dus academisch geschoold in werk, motivatie, bedrijven, leiderschap en keuzes. Ik gaf tijdens mijn studies training in communicatie en persoonlijkheid en werd meteen gebeten door de microbe van groei bewerkstelligen bij mensen. Omdat ik vond dat ik ‘eerst het klappen van de zweep moest leren’ ging ik aan de slag bij Voka en leerde ik wat HR managers en arbeidsmarktbeleid vragen en nodig hebben.

Na nog een paar jaar coaching van vrouwen, teamverantwoordelijkheid en visie ontwikkeling rond work-life balance, werkbaar werk en ondernemerschap bij Markant vzw, startte ik met een praktijk als arbeidspsychologe, (loopbaan)coach, trainer en consultant. Van bijberoep ging het razendsnel naar hoofdberoep. Intussen begeleidde ik heel wat mensen richting heldere keuzes en energie, organiseerde ik workshops, werd ik regelmatig geconsulteerd door de pers (Knack, Libelle etc), coachte ik bedrijven en deed consultancy opdrachten voor onder meer Voka en VDAB.

Ik school me voortdurend bij en leer graag van mijn collega coaches bij A-Lissome en psychologen bij Groepspraktijk Juno.

Meer info over mijn aanbod trainingen? www.groepspraktijkjuno.be/vormingentraining. Uiteraard maak ik ook graag aanbod op maat.

Je kan gebruik maken van VDAB Loopbaancheques bij begeleiding door Dorien.


foto: Cin Devos

 

BIO:

Mijn CV en parcours klinkt als ‘piece of cake?’ Allerminst. Mijn keuzes zijn het resultaat van een parcours met ups en downs, geluk, maar ook moeilijkheden en zoektocht naar evenwicht. Maar ik heb wel geleerd dat het draait om DURVEN. DURVEN deuren dicht te doen als het moet, maar niet zonder te DURVEN investeren en blijven proberen. DURVEN omarmen wie je bent, DURVEN de pauzeknop indrukken en in een jeep met tentje een reis maken van Brussel naar Kaapstad. DURVEN je handleiding neerleggen. DURVEN écht zijn in plaats van sterk. DURVEN je weg maken. DURVEN voelen wat je nodig hebt. DURVEN kiezen. DURVEN springen.

Als ik me wil ontspannen vind je me enthousiast spelend bij mijn kindjes, ga ik lopen of wandelen in de natuur (most happy when close to nature), ga ik ver of dicht bij huis op reis (ik ontdek graag nieuwe dingen) of zoek ik de mensen op die ik graag zie.

Ik word geprikkeld door mooie quotes, nieuwe yoga poses, lekker gezonde gerechtjes, een betekenisvolle babbel, een goeie roman, slimme humor of een grappige animatiefilm vol fantasie. Ik zoek geluk in gewonigheid & alledaagse kleine dingen en streef tegelijk naar baanbrekendheid, want ik wil verschil maken.

Dorien’s motto’s zijn

“Practice what you preach.”
“Wherever you go, always leave a sparkle.”

Help us Change the World, share Dorien’s profile.

DELEN

Warning: A non-numeric value encountered in /home/spottin3/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

Geef een reactie