Country of origin:
Belgium

Languages:
Dutch, English, French

Speech Fee:
***

Book me for:
speeches, keynotes, workshops, coaching, moderation

CATHY’s TALKS:

“Wat is jouw excuus?”
Een powermoment dat vol verhalen zit, inzichten en vooral datgene benoemt wat we liever niet horen, maar wat nodig is om verder het pad van het ondernemend leven te bewandelen, of om voor dit pad te blijven kiezen.

“Van ‘Fallen’ naar Feniks”
Deze talk gaat over de leerlessen van de verschillende Fuck Up Nights, de Durf te falen Salons en haar eigen ervaringen in haar start- up jaren. Leerlessen om na 3 jaar ondernemen je eigen Feniks te ontdekken.


CATHY’s SPREEKSTIJL:
Energiek, verhalend, van humor tot drama en inhoudelijk scherp


Cathy is Changemaker, Rolmodel & Experte in:

  • startende en herstartende onderneemsters en ondernemers in groei
  • ondernemen vanuit het hart
  • bijeenkomsten voor vrouwelijke ondernemers met nood aan een push
  • het versneld ombuigen van dromen die in het water vallen
  • rechtstaan na een tegenslag
  • blijven gaan onder hoge emotionele en financiële druk
  • spiritualiteit en creativiteit als hefboom om te groeien en te ondernemen. Op die manier heeft ze haar eigen VRIJHEID ontdekt.
  • vloggen, workshops, teaching, mentoring, inspireren

Nood aan
een authentieke BOOST?

 


De missie van Cathy is om mensen opnieuw te doen geloven in hun dromen en vrij te komen van machtstructuren (intern en extern). Ze zet mensen aan tot nadenken en heeft verrassende verhalen.

BIO:

Cathy werkt zelf 3 jaar als zelfstandige en heeft al verschillende uitdagingen te verwerken gekregen. Om er enkele te noemen: een echtscheiding, een handvol verhuizen, de vereffening van een tweede bedrijf, financiële krapte,… Maar dankzij deze uitdagingen werd haar ondernemersambitie er alleen maar sterker door. De voorbije drie jaar was een reeks van avonturen, die haar van China, Kopenhagen tot aan de Belgische kust hebben gebracht, om uiteindelijk op een rustige plek te belanden aan de Schelde.

Als professional heeft Cathy het thema van falen binnen ondernemen in Antwerpen op de kaart gezet via de organisatie van de Fuck Up Nights en ondertussen haar eigen Feniks-Talks. Ze is startersbegeleidster bij de Start Up Factory van Thomas More en ze begeleidt zelfstandigen naar de kern van hun zijn en ondernemen. Ze maakt de weg vrij, zodat zelfstandigen in vrijheid hun ondernemersdroom kunnen leven. Gaande van loopbaancoaching, stilte retraites tot exotische trips. Ze is zelf door een transformatie gegaan om niet langer te ondernemen vanuit een angst, maar vanuit het hart.

Cathy is alleenstaande mama van een dochter van 4 jaar. Haar dochter is haar gids en spiegel. Ze noemt zichzelf een vlogger, mentor, teacher en inspirator. Discretie, transparantie, commitment, enthousiasme en pionieren typeren haar karakter.

Cathy’s motto is

“I walk my dreams
and help to walk yours!”.

Help us Change the World, share Cathy’s profile.

DELEN

Geef een reactie