Country of origin:
Belgium

Languages:
Dutch, English, French

Speech Fee:
***

Book me for:
speeches, keynotes, workshops, coaching, moderation

CATHY’s TALKS:

1. Leerlessen als startende zelfstandige
2. Van zelflijderschap naar Innerkracht
3. Op weg naar een Stillere wereld: Help je mee?

“The Power of Silence”
De voorbije jaren ontdekte Cathy de wijsheid van de stilte. Ze gebruikt het in haar werk als ondernemer, voor haar persoonlijke en spirituele groei. In die stilte ontstaan er nieuwe ideeën. Ideeën die van het universum komen en beschouwd kunnen worden als ware innovaties en vernieuwend. Ook geeft het nieuwe perspectieven in moeilijke situaties en aan uitdagingen. Het geeft haar een gevoel van innerlijke rust te midden van een storm. Tot slot zet spreken vanuit stilte aan tot bewuster spreken.

CATHY’s SPREEKSTIJL:
Verhalend, energiek, humoristisch en puur

Cathy is een geschoold spreekster. Ze houdt er enorm van om te inspireren, hilarische verhalen te delen, maar ook om onze denkwijze open te breken.

Wat als alles is zoals wij denken dat het is? En dat, als we anders denken, het dus ook anders is?

Door in stilte te gaan krijg je nieuwe perspectieven op je leven, ondernemen en de wereld. Wat is juist die kracht en wijsheid van stilte?


Cathy is Changemaker, Rolmodel & Experte in:

  • je rustpunt vinden in een storm: stilte brengt raad
  • ondernemen vanuit het hart nadat het verhard was
  • bijeenkomsten voor vrouwelijke ondernemers met nood aan nieuwe kijk
  • gaan voor je dromen vanuit overgave
  • rechtstaan na een tegenslag
  • spiritualiteit en creativiteit als hefboom om te groeien en te ondernemen
  • humble leadership

Nood aan
een STILTE BOOST?

Cathy is een vlogger, trainer, stilte fluisteraar, inspirator en binnenkort ook een auteur! Ze daagt de status-quo uit en praat over taboe-onderwerpen. Zo zette ze in het verleden falen mee op de agenda; nu is spiritualiteit en stilte aan de orde.

Cathy’s belangrijkste missie is om een stillere wereld te creëren. Een wereld waarin mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun emoties, woorden en spirituele groei. Een wereld waar mensen hun eigen flow vinden en uit-de-haast durven te stappen van deze steeds meer ‘moetende’ maatschappij. Een wereld waarin ondernemers stilte gebruiken om aan business ontwikkeling te doen, hun productiviteit en creativiteit op te waarderen en hun persoonlijke balans terug vinden.

Cathy doet een wereldwijd onderzoek naar dit onderwerp en praat graag over wat een stillere wereld ons kan brengen. Cathy werd opgeleid door Andy Harrington, in Londen en door Nienke van Bezooijen in Nederland (2014-2015).

                                                   BIO:

Nog even enkele woorden over mezelf. Ik ben Cathy, op dit moment 42 jaar en single mama van een fantastische dochter van 5 jaar. Een vrouw vol dromen en verhalen, die nog niet allemaal het licht zagen.

Sinds enkele jaren ben ik zelfstandige en bouw ik dagelijks aan mijn droom om mensen te ondersteunen om op een onafhankelijke, ondernemende en bewuste manier in het leven te leren staan. Ik doe dit als vlogger, lesgever, loopbaancoach, public speaker en vanaf nu dus ook als auteur. Een oude droom die werkelijkheid wordt.

Ik verken het leven, sta in het leven en leer het leven. De voorbije 7 jaren waren een rollercoaster aan groeimomenten en uitdagende keuzes. Dit alles heeft geleid naar mijn kernovertuiging over ons bestaan. Namelijk: ”Het leven bestaat voluit, wanneer we in onze vrijheid en creativiteit durven te gaan staan en dit door op een meer bewuste en stillere manier samen door het leven te gaan”.

Cathy’s motto is

“Vissen verdrinken niet,
maar lopen af en toe wel eens een gekneusde vin op
wanneer ze een school haaien tegenkomen.”
#vissenhumor

Help us Change the World, share Cathy’s profile.

DELEN

Warning: A non-numeric value encountered in /home/spottin3/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

Geef een reactie