Country of origin:
Belgium

Languages:
Dutch, English, French

Speech Fee:
***

Book me for:
speeches, keynotes, workshops, coaching, moderation

CATHY’s TALKS:

1. Leerlessen als startende zelfstandige
2. Van zelflijderschap naar Innerkracht
3. Op weg naar een Stillere wereld: Help je mee?

“The Power of Silence”
De voorbije jaren ontdekte Cathy de wijsheid van de stilte. Ze gebruikt het in haar werk als ondernemer, voor haar persoonlijke en spirituele groei. In die stilte ontstaan er nieuwe ideeën. Ideeën die van het universum komen en beschouwd kunnen worden als ware innovaties en vernieuwend. Ook geeft het nieuwe perspectieven in moeilijke situaties en aan uitdagingen. Het geeft haar een gevoel van innerlijke rust te midden van een storm. Tot slot zet spreken vanuit stilte aan tot bewuster spreken.

CATHY’s SPREEKSTIJL:
Energiek, verhalend, van humor tot drama en inhoudelijk scherp


Cathy is Changemaker, Rolmodel & Experte in:

  • Zelflijderschap en zelfleiderschap
  • Innerkracht
  • Waarom de toekomst niet meer ligt bij het ego, maar in het volgen van onze ziel. Stilte is hierin een belangrijke hefboom.
  • Wat zijn de verschillen tussen deze begrippen en
  • Welke hiervan brengen ons naar een toekomst van verbondenheid en pure samenwerking?
  • Vloggen,  teaching, mentoring, inspireren, stiltefluisteren

Nood aan
een STILTE BOOST?

 


BIO:

Cathy heeft een hart voor een mooiere wereld. Ze maakte de voorbije jaren het taboe rond falen bespreekbaar en stimuleerde mensen om voor hun dromen te gaan.

Vandaag zet Cathy de volgende stap in haar missie. Ze wil deze wereld niet alleen mooier, maar ook stiller maken. Daarbij zet ze stilte in als nieuwe leer- en transformatiewerkvorm voor mens en organisatie. Dat creëert ruimte om emoties en communicatie beter te balanceren.

Cathy loodst u door haar energiek en origineel verhaal van de voorbije jaren. Ze maakte zelf de transitie van ‘lijder’ en ‘afhankelijke van’ naar een nieuwe versie van zichzelf als zelfstandige.

Dat proces liep niet van een leien dakje. In het vinden van haar weg en identiteit als zelfstandige kreeg ze de nodige uitdagingen op haar pad: 2 scheidingen, 5 verhuizingen, financiële krapte en schurende communicatie. Het waren allemaal uitnodigen om verder te bouwen aan haar eigen vrijheid, eigenheid, onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid.

De laatste crisis in 2017 en 2018 heeft gezorgd voor een spirituele bewustwording en loslaten van alles wat haar klein houdt.

Cathy is heel open in haar levenslessen en ondernemerslessen. Die deelt ze graag met jongeren en recente starters (binnen de 1ste drie jaar na hun start). Alleenstaande mama zijn, is voor haar zeker geen excuus om niet voor je eigen vrijheid te kiezen.

Cathy houdt van rivieren, reizen in zichzelf en naar andere landen, studeren, creatief actief zijn, zoals improviseren en schrijven, en genieten van verbindende momenten met haar dochter.

De laatste 10 jaar waren een weg van het stap voor stap opgeven van externe zekerheden: ambtenarenstatuut, inkomen, pensioen, huwelijk, relaties, huizen,… Zo is zij vandaag aangekomen bij de enige ware zekerheid en dat is de zekerheid van jezelf en het universum. Een reis op zich.

Zoals Cathy zou zeggen:

Vissen verdrinken niet maar lopen af en toe wel eens een gekneusde vin op wanneer ze een school haaien tegenkomen #vissenhumor

Cathy is een geschoolde spreekster wiens kracht tot haar recht komt voor grotere groepen.

Cathy is vlogger, carrièrecoach voor zelfstandigen, stiltefluisteraar en schrijft aan haar eerste boek.

Ze is een energieke, humoristische, confronterende spreekster, die haar weg bewandelt in deze controlerende wereld.

Cathy’s motto is

“Vissen verdrinken niet,
maar lopen af en toe wel eens een gekneusde vin op
wanneer ze een school haaien tegenkomen.”
#vissenhumor

Help us Change the World, share Cathy’s profile.

DELEN

Geef een reactie