Country of origin:
Belgium

Languages:
Dutch, English, French

Speech Fee:
***

Book me for:
speeches, keynotes, workshops, (career) coaching


 

Brigitte’s Talks:

Een stap terug? Transitie naar geluk?
Demotie, loopbaanwending van de toekomst?
Demotie: crisis of opportuniteit?
Vind je innerlijk kompas
Once a manager, manager for life?

Brigitte Ballings is Changemaker, Rolmodel & Experte in:

transitie, veerkracht, demotie, remotie,
verlies, een stap terugzetten in je carrière,
een nieuwe start op je werk, meer geluk in je werk en
duurzame inzetbaarheid

Brigitte Ballings is de auteur van
‘Een stap terug?
Ik denk er niet aan!’

 

 

 

 

 

 

Book launch met uitgever Dirk Demuynck van Witsand Uitgevers

 

 

 

 

 

 

Interview met book coach Laurence Verwee

 

BIO:

Na haar studies Romaanse Filologie en haar kinderdroom om voor de klas te staan, kwam Brigitte Ballings (1964°) eerder toevallig in een financiële instelling terecht, waar zij gestaag – zoals het hoorde – succesvol haar loopbaan opbouwde in verschillende business en HR functies. De ene trede van de ladder na de andere, naar omhoog, tot op directieniveau.

En toch voelde zij zich niet helemaal happy. Maar ze deed door, want alles ging toch goed? De echte doorbraak kwam er in 2012, toen Brigitte de boodschap kreeg, dat zij een stap moest terugzetten of dat ze het bedrijf kon verlaten. Paradoxaal genoeg kwam toen de meest boeiende periode van haar loopbaan en haar leven op gang. Zij ontdekte haar passie voor coaching, duurzame inzetbaarheid, levenslang leren, veerkracht en authentiek leiderschap. Zij ontdekte haar missie: mensen inspireren en helpen op hun groeipad naar “heelheid” en authenticiteit. Ze schreef een boek over haar ervaring met demotie, Een stap terug? Ik denk er niet aan ! (Witsand uitgevers – mei 2016).

Vandaag heeft Brigitte de bedrijfswereld achter zich gelaten om zich volop te focussen op Business en Life coaching met een specifieke focus op transitie, veerkracht en loopbaancoaching.

Zij geeft regelmatig lezingen en workshops in het Nederlands, Frans of Engels over demotie en aanverwante thema’s (veerkracht, innerlijk kompas, verlies, …).

Brigitte woont met haar partner in Strombeek en in Bredene. Zij herbront zich in de natuur, aan zee, in de polders of in de bergen! Haar grote passies zijn genieten van het leven, lezen, wandelen en schrijven.

Haar motto is “We all have two lives, the second begins when we realise we only have one”.

Help us Change the World, share Brigitte’s profile.

DELEN

Warning: A non-numeric value encountered in /home/spottin3/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

Geef een reactie