Basic Membership * Spotting You (voorlopig volzet!)

Bij een BASIC Membership bij Spotting You heb je een eigen ‘full screen’ persoonlijke profielpagina op het matchmaking platform SpottingYou.be, met mogelijkheid tot het invoegen van jouw video-links, social media-links en comments.

Zo kunnen event organizers je terugvinden in onze community, in een kwalitatieve context van startende lokale en professionele nationale en internationale premium value speakers.

Je kunt rekenen op een  algemene  ‘women speakers’ promotie. Dit naar event organizers toe, via de pers, op sociale media én op onze eigen events.

Een BASIC Membership bij Spotting You is een investering van 174 €, exclusief btw, in je zichtbaarheid en vindbaarheid als speaker, voor:

* de creatie van je persoonlijke profielpagina (voor een voorbeeldpagina, klik hier)

 

En je kan rekenen op meer dan dat. Zo behartigen we de belangen van de vrouwelijke speakers community, bijna 24/7, want ja, ook in onze dromen… ;).

En we sensibiliseren bij influencers en publiek om de speakers line ups tegen eind 2020 spontaan gebalanceerd te krijgen, zowel in aantallen vrouwen op de podia, als qua mindset: dat is erkenning en waardering voor de feminiene kwaliteiten en energieën.

#5050by2020

Nààst waardering voor de masculiene kwaliteiten, wel te verstaan! Want zonder een stevige portie masculiene energie bestond dit platform niet eens… 😉

Vraag ons Actieplan aan op carina@spottingyou.be of bel me op 00 32 476 86 00 94.