WHO’s that GIRL behind Spotting You

Carina de Geest
chief investor in speakers & sustaibale pioneers
personal bookings & PR agent
mompreneur + queen wish: with daughter & son

“Inspirerende rolmodellen en hun speeches zijn life changing (geweest) voor mij. Spotting You is een eerbetoon aan al deze ‘Marvellous Voices’, uit het verleden, het heden en de toekomst. Eén voor één ben ik hen onmetelijk dankbaar voor alle talent, schoonheid, wijsheid & inspiratie, die ze me elke dag schenken. Marvellous is geen spatje overdreven en staat voor: Moedig, Mondig, Fair, Fier & Gebalanceerd.”

Ik eet, drink, adem, slaap en droom

feminine empowerment 🙂 *

Ik investeer in feminien speakers talent en

creëer podiumkansen voor hen.

* Quote by Carole Lamarque, Digital Marketing Experte,
gently loaned and adapted 

Welkom, ik ben Carina De Geest, oprichtster van Spotting You en Marvellous Maske*-teers. Spotting You is een Premium Club & Bookings Agency voor public speakers en duurzame pioniers. Marvellous Maske*-teers is de Facebook community van Moedige, Mondige, Faire, Fiere en Gebalanceerde stemmen.

Ik eet, drink, adem, slaap en droom Pioneers Empowerment. Dat doe ik door voor ‘mijn’ speakers hun juiste publiek en podium te zoeken. Desnoods door er zelf spreekwoordelijk een te bouwen..Zoals met de Book Tour door de 5 Vlaamse provincies, samen met maar liefst 12 andere inspirerende speakers en entrepreneurs.

Ik investeer en influence in zichtbaarheid, hoorbaarheid en impact. Zodat de pioniers stories het publiek en de impact krijgt die ze verdienen.

Ooit deed ik een test waaruit bleek, dat ik een Bedenkster, Onderzoekster en Verkenster ben. Dat klopt helemaal!

Ik bedenk graag nieuwe concepten, evenementen en namen.
Ik hou ervan slow and good in de diepte te werken en de dingen grondig te onderzoeken.
En ik word helemaal blij als ik een nog onontgonnen gebied kan verkennen en ontsluiten voor een groter publiek.

Zoals pioniers- en speakers talent, wijsheid, schoonheid en inspiratie, dus 🙂

******

Carina de Geest was als vrijwilligster Leader van het Speakers Team van TEDxWomen Flanders 2016 en dat is haar zo goed bevallen, dat ze meer wilde. Eerder organiseerde ze ook al samen met Michèle Mees FEE, het 1ste Filosofisch-Feministisch Salon in Gent.

Carina heeft 30 jaar ervaring met creative event organizing en speech writing in de sectoren: marketing, media, uitgeverij en overheid. Ze nam een pioniersrol op voor bedrijven als Sanoma, Medialogue en Unilever. Ze haalde voor haar teams verschillende awards binnen voor overheidsprojecten bij Stad Gent en was de Nederlandstalige laureate van de Mont Blanc Writing Award.

Carina is de fiere, creatieve & daarom misschien ook wel ‘wat’ huishoudelijk-chaotische mama van Casper (20) en Margot (19) 🙂

***********

Meer info? Vragen?
Vul het formulier in en ik neem contact met je op.
Alvast hartelijk dank!

Happy to connect,

Carina

DELEN

Warning: A non-numeric value encountered in /home/spottin3/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

Geef een reactie