Straffe Women Speakers Events organiseren, dat doe je niet alleen. Dat doe je samen met Straffe Event Partners. En we moeten het toegeven: we zijn in onze selectie niet van de gemakkelijksten 🙂 Want niet alleen op onze speakers zijn we erg ‘picky’.

Spotting You is immers geen speakers database, maar een zorgvuldig ‘handpicked’ geselecteerde portfolio van speakers, storytellers en expertes die we op onze eigen filosofie- en andere off en online event reizen hebben horen spreken. Allen onderschrijven ze de Spotting You waarden, zoals we die in ons Charter-for-New-Balanced-Speakers hebben geformuleerd: Sisterhood, Solidariteit, Generositeit en Dankbaarheid (lees: geen dagelijkse habitat voor Drama Queens & Diva’s 😉 ). En wier verhalen en deskundigheid we zo straf vinden, dat we ze maar al te graag met jou en de hele wereld willen delen. In dito straffe locaties, dus, met een warme, voedende energie, waardoor je je al meteen bij het binnenkomen positief opgeladen voelt.

Welkom bij onze 7 S&TC Event Partners
voor al uw Speakers Events, Workshops & Lezingen
van 2 tot 100 genodigden!

 

 

 

 

 

We zijn onze Event Partners dan ook zeer dankbaar dat ons publiek en onze speakers terecht kunnen in hun architecturale pareltjes. Van City Chique, Beautiful Beach tot Cosy Country. Van trendy, weelderig en luxueus tot strak minimalistisch. Optimale omgevingen om zowel gasten als speakers maximaal te laten genieten van onze sprankelende events en speakers line ups. Ontdek ze nu meteen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Brabant:

Meer info? Bel 0476 86 00 94 of carina@spottingyou.be

*********

GENT: Illie Mangaro, Impact Hub (opening mei 2018), The Hide

MALDEGEM: De Binnenwereld (opening mei 2018)

AALST: Elke’s Place

BREDENE: The Twins Club Members Lounge

LEUVEN: So – the best of both worlds

DELEN

Warning: A non-numeric value encountered in /home/spottin3/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

Geef een reactie