Ben je een speaker of toekomstige SPEAKER?

Dan bevind je je hier in bijzonder inspirerend gezelschap. De Premium en Vip Speakers en Members van de Spotting You Club hebben al een opmerkelijk nationaal en zelfs internationaal speaking parcours afgelegd. Zo telt onze portfolio maar liefst 7 TEDx Speakers en 2 UN spreeksters. Als ervaren speaker ga je je in dit sprankelende gezelschap zeker thuis voelen.

Maar laat dit je vooral niet afschrikken. Is jouw verhaal en speech authentiek, maar is er – zuiver speech-technisch gezien dan – misschien nog groeimarge? No worries! Dat geldt voor het merendeel van de speakers. Wist je dat bij sommige mensen de angst om te spreken voor publiek groter is dan om te sterven? Dan is het dubbel zo moedig om het toch te doen!

Het *** Start Spotting Me *** -programma creëert zowel voor de ervaren als voor de beginnende speaker podiumkansen. Dat garanderen we je. Zodat jouw visie en story het publiek en de impact krijgen die ze verdienen. After all, it’s about time… 😉

Hoe creëert Spotting You die podiumkansen dan wel voor jou?
Let’s find out:  https://www.spottingyou.be/start-spotting-me/

_______________________________________________________________________

Ben je een EVENT ORGANIZER en op zoek naar een originele speaker voor je EVENT? 

Ga naar Speaker Pearls en ontdek een selectie aan authentieke en powerful speeches van onze speakers. Nog vragen? Wil je meer weten over een bepaalde speaker, haar agenda, haar speech honorarium? Contacteer me op carina@spottingyou.be of bel naar 0476 86 00 94.

_______________________________________________________________________

Heb je een origineel, stijlvol idee voor een EVENT LOCATIE of VENUE?
Contacteer me op carina@spottingyou.be of bel naar 0476 86 00 94.

DELEN

Geef een reactie