Tina Fabry

Tina was TEDxhost op het TEDXGhentSalon On Modern Romance in 2017, waar ze haar eigen speech bracht. De titel van haar speech? “I used to be a bitch but now I am Proud Mary”. 

VIDEO: https://vimeo.com/196373080

BOOKINGS INFO: [email protected] * 0476 86 00 94

Tina is communicatiespecialiste, werkbeest, wereldreizigster én muziekliefhebster. Ze staat aan het roer van een bruisend gezin, is de trotse stichtster van marketing- en communicatiebureau Proud Mary en creëerde de Complimentenkaartjes.

Enkele reacties op Tina’s key note:
“Say it loud & say it proud: wondermooie talk!”
“She managed to inspire the people in the room and connected with them with ease in a very natural way. She is one of the speakers who take you to a journey and give you a priceless experience to go with.”

Haar speech gaat over de kracht van trots en bundelt anekdotes voortvloeiend uit de levenservaring van Tina Fabry en haar onderzoek over trots. Daaruit blijkt immers dat die emotie systematisch onderbelicht wordt in onze maatschappij en in het ondernemerschap. In haar talk vertelde Tina wat trots doet met een mens en een ondernemer, en doorgrondt ze samen met ons de kracht van trots. Het resultaat is een presentatie die je ogen opent en aanzet tot verandering.

DELEN

Geef een reactie