Sigal Rabinovitz

Sigal Rabinovitz (1972°) is een gedreven professional en moeder van twee prachtige karakterkinderen van 11 jaar. Ze is geboren in Nederland en als dochter van Israëlische ouders is ze nadien opgegroeid in de zonnige kuststad Tel Aviv. Het grootste gedeelte van haar leven heeft ze intussen in België – Antwerpen – doorgebracht. Als alleenstaande moeder en bruisende onderneemster heeft ze zichzelf al 100 keer heruitgevonden. Hoe iemand omgaat met zoveel verandering in amper één leven, dat geheim vertelde ze exclusief in deze speech:

VIDEO:
Sigals speech over ‘High door het leven gaan’, sterk zijn en – vooral ook – mild voor jezelf zijn, vind je onder deze link.

BOOKINGS INFO: [email protected] * 0476 86 00 94

Sigal heeft er met SLING haar missie van gemaakt om een sterkere single maatschappij te creëren en hen een platform te bieden dat hen verrijkt, inspireert, ondersteunt en ook de nodige connecties en entertainment biedt. Nadat ze zelf jaren geleden al een ontzettend positieve impact had ondervonden dankzij de methodologie ʻstarting todayʼ van Greet Pipijn, was het een logische keuze om naast personal single coaching ook sociale en verrijkende groepsinteractie sessies aan te bieden.

“Jouw speech ging recht naar ieders hart. Ontroerend mooi.”

“‘Positivity is my dealer’ Aangrijpende en knappe speech”

– enkele reacties op Sigal’s key note –

DELEN

Geef een reactie