Mieke Pieters

Mieke Pieters is ceo van The Global Picture en worldwide experte in sustainable procurement / duurzaam aankopen. Ze organiseerde het Europese duurzame aankoopcongres Ecoprocura in 2014, is UN preferred supplier 2016 – 2021 in duurzaam aankopen en Full member van de Club van Rome. Veel gevraagd speaker, trainer & consultant op nationale & internationale congressen & events. Auteur van Duurzaam FM.

Mieke heeft meer dan 15 jaar ervaring in CSR en strategisch en duurzaam aankoopbeheer. Ze beschikt over een schat aan inzichten over aankoop, performance en duurzaamheid. Zij begrijpt dat om een succesvolle leading organisatie te zijn, je aankoop bovenaan de prioriteitenlijst moet zetten. Leer haar kennen en ontdek hoe je echt value for money kunt leveren door je aankooppolitiek als hefboom te gebruiken, door Facility Management te hérdenken en door waardevolle inzichten te verwerven in duurzaam supply chain management.

“ Change Maker van het eerste uur, idealistische economiste, onstuitbare positieve energie, meeslepende wereldklasse! ”

Maar ook als consument druk je elke dag opnieuw je persoonlijke stempel op de toekomst. In haar keynote neemt Mieke je mee achter de coulissen van fashion- en andere bedrijven die écht duurzaam zijn. Ze vertelt je hoe hun visie op bedrijfsvoering er voor zorgt dat ze helemaal futureproof zijn en hoe ze jou als consument kunnen helpen om bewuste keuzes te maken. Mieke vertelt je hoe je vandaag met je eigen koopkracht een hefboom kunt zijn voor positieve verandering morgen. En dat kan al bij het kopen van een jeans, om maar iets te noemen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:

DELEN

Geef een reactie