Mariska Kesteloo

Mariska is Voorzitster van MPI Belgium (de internationale vereniging van Meeting Planners International) in België. Zij is experte in trends en ontwikkelingen in de meeting en event sector. Ze is gepassioneerd door (business) events, meetings en incentives. Als freelancer werkte ze voor verschillende klanten en kent de sector daardoor zowel als organisator, als speaker en als deelneemster.

Onlangs startte Mariska met Word of Mice, het platform voor social influencers in de MICE-sector. Haar business nam meteen een vliegende start…

VIDEO & BOOKINGS:
Mariska’s speech over ‘Dare to Say Yes’’, over voluit JA zeggen, zowel in je persoonlijk als professioneel leven, vind je onder deze link.

Mariska Kesteloo boeken om te speechen?

Bel ons op 0476 86 00 94 of mail ons op carina@spottingyou.be.

Mariska leidt een internationaal team van vrijwlligers bij MPI en ervaart zo hoe uitdagend het is om mensen te motiveren, een team spirit te creëren en een voorbeeld te zijn voor het team. Als public speaker wil ze mensen inspireren met haar sloganslogan ‘Dare to say YES’ door uit je comfort zone te komen en te leren groeien. In haar speech deelt ze hoe die slogan haar privé- en persoonlijk leven mee vorm heeft gegeven. Ze deelt ideeën en voorbeelden over hoe je vaker ja kunt zeggen en een leven kunt creëren dat jij wilt.

‘Dare to say YES’

Mariska is een creatieve generalist, meertalig en daarom perfect als moderator op internationale eventies en congressen. Zij is een energy booster en weet mensen, een team en natuurlijk ook het publiek te inspireren.

DELEN

Geef een reactie